12-B Kuaför Sınıfı Öğrencileri, Diksiyon Dersinde, Şiir Okuma Etkinliği Düzenlediler.

12/B Kuaför Sınıfı Öğrencileri; Kahraman ÖZTÜRK, Ramazan ARSLANHAN, Muhammed HATTAPOĞLU, Nihat ACABEY, Bedrican KARADEMİR, Samed KURKUTAN, Mehmet ELALMIŞ VE Suphi SAYLAĞ, Öğretmenleri Gaye İLBAŞ nezaretinde Diksiyon Dersinde, Şiir Okuma Etkinliği Düzenlediler.

Şiir dinletisine Okulumuz öğretmen ve İdarecileri de katılım sağladılar.

Okulumuz Müdürü Hüseyin ATAÇ, Öğretmenimiz Gaye İLBAŞ ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları şiir dinletisiyle "Okulumuz havasına" renk kattıkları için kendilerine teşekkü ederek, bu tür etkinliklerin hazırlanmasından mutluluk duyduklarını ve bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasını umduklarını belirtti.

Etkinliklerde Yer Verilen İlgili Videolara Ulaşabilmek İçin Aşağıdaki Linkleri TIKLAYABİLİRSİNİZ;

Video_1: Öğretmen; Gaye İLBAŞ

Video_2: Öğrenci; Kahraman ÖZTÜRK