Artuklu Mesleki Eğitim Merkezi

.
Adres
Organize Sanayi Bölgesi 1. Kapı Girişi 20. Sokak KOSGEP / CAMİ / OSB Hizmet Binaları Yanı ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
Mardin Mesleki Eğitim Merkezi, teknolojiyi süratle uygulayan, verimli, personel Eğitimine ve katkısına Önem veren, açık, dürüst, kendini geliştiren, piyasa (sektör) ihtiyaçlarına cevap veren, araştıran, kendini sürekli yenileyen, en iyi öğrenim Merkez olarak tanınmak.
Misyon
Tüm öğrencilerimizi bilgili, becerikli, meslek ahlakını benimsemiş kişisel yeterliliklerini tamamlamış bireyler olarak yetiştirmek, hizmet alanımız içerisine giren tüm işletmelerde çalışan kişileri belge sahibi yapmak.
Merkezi Isıtma - Kaloriferli
Ulaşım
Gerek Merkez İlçe Artuklu dan, gerekse de Kızıltepe İlçe Merkezinden sürekli şehir içi minibüs ve belediye halk otobüsleri çalışmaktadır. Kızıltepe Mardin Ana Yolu Organize Sanayi Bölgesi 1.Kapı Girişinden sağ taraftan 50 metre içeride bulunmaktadır. Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Binası, KOSGEP Binası, Cami ve Fehim Adak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binalarına komşudur.
Servis Bilgisi
Hizmet Binamız; Merkez Artuklu İlçesi ile Kızıltepe İlçesi arası ana yol güzergahında olduğundan, şehir içi ve diğer araçlar sürekli hizmet vermektedir.
Yerleşim Yeri
Mardin İli Artuklu İlçesi Organize Sanayi Bölgesi 1. Kapı - İstasyon Mevkiinde yer almaktadır
Mardin Merkez Artuklu İlçe Merkezinden 10 KM uzaklıktadır.
Okulumuzun ön bahçesinde basket ve voleybol sporlarını yapmaya müsaittir.
Avrupa Birliği işbirliğinde projeler yürütülmektedir.
erasmus 2022